WERKWIJZE MKB

Onze aanpak voor het MKB is erop gericht de advieskosten zo laag mogelijk te houden en toch een deskundig advies te geven, waar wij achter staan.

Door onze jarenlange ervaring (meer dan 20 jaar) hoeven wij hiervoor in principe niet bij u langs te komen, wat scheelt in de kosten. Na contact via telefoon of email stellen wij een offerte op die transparant, duidelijk en compleet is.
Na uw opdracht sturen wij een vragenlijst aan de hand waarvan u de voor ons benodigde informatie opgeeft. Ook levert u ons tekeningen, waarop de voor ons benodigde gegevens staan vermeld. Aan de hand hiervan maken wij de rapportage op, eventueel compleet met plattegronden.
Deze rapportage kunt u aan de gemeente voorleggen. Eventuele bemerkingen passen wij aan in de rapportage. Een bezoek aan de brandweer voor toelichting is meestal niet nodig. Ook dat scheelt weer in de kosten. Bovendien is de eerste, en meestal enige correctieronde in onze prijs inbegrepen.
Door deze aanpak kunnen wij onze prijs laag houden en krijgt u een kwalitatief goed rapport of advies, zonder overbodige franje.

Voor het MKB verzorgen wij voornamelijk vuurlastberekeningen, ontruimingsplannen, begeleiding bij melding brandveilig gebruik.

WILT U MEER WETEN OF PERSOONLIJK CONTACT?    


CONTACT

Teisterbantstraat 17
4012 EE Kerk-Avezaath 

info@bpcconsultancy.nl
0344 - 769096