ONTRUIMINGSPLAN OPSTELLEN

Uiteraard heeft u alles in het werk gesteld uw pand veilig in te richten voor uw klanten, medewerkers en bezoekers en heeft u de kans op calamiteiten tot een minimum beperkt. Toch kunnen er altijd situaties ontstaan waar u niet op voorbereid bent. En dan is het zaak dat u kunt vertrouwen op een professioneel, geoefend en werkend ontruimingsplan.

Een door ons opgesteld ontruimingsplan omvat o.a. plattegronden, een omschrijving van vluchtroutes en de locatie van onder andere brandblusmiddelen, evacuatieplattegronden en procedures voor een veilige ontruiming bij calamiteiten. Taakomschrijvingen en duidelijke instructies over wie wat moet doen. Het ontruimingsplan kan van levensbelang zijn bij calamiteiten.

Wij stellen ontruimingsplannen op volgens de NEN 8112.

Als u meer wilt weten, neemt u dan contact met ons op. Wij informeren u graag vrijblijvend.

IS EEN ONTRUIMINGSPLAN VERPLICHT?

Zo’n plan schrijven is dan ook werk voor specialisten. Deskundigen voor wie de veiligheid van uw personeel en bezoekers alle prioriteit heeft. BPC Consultancy helpt u graag uw medewerkers met een veilig gevoel hun werk te laten doen, zodat er geen paniek ontstaat bij ongewenste en/of onverwachte situaties.

De door ons gemaakte ontruimingsplannen zijn gebaseerd op de NEN 8112.

Een ontruimingsplan is verplicht als in uw gebouw een brandmeldinstallatie volgens NEN 2535 aanwezig is.

WILT U MEER WETEN OF PERSOONLIJK CONTACT?    


CONTACT

Teisterbantstraat 17
4012 EE Kerk-Avezaath 

info@bpcconsultancy.nl
0344 - 769096