WERKWIJZE ARCHITECTEN EN BOUWKUNDIG ADVIESBUREAUS

Onze aanpak voor de Architectenbureaus en Bouwadviesbureaus is erop gericht om een lange termijn relatie op te bouwen. Wij wijzen per project een vaste consultant toe. Die kent uw werkwijze en die van uw opdrachtgevers. Het is voor u ook prettiger en efficiënter om voor elk project weer met dezelfde adviseur te werken. Zeker op het gebied van brandveiligheid is dat van belang.

Wij kunnen u ook uitstekend adviseren over transformatie (herbestemming) van gebouwen. Hier komt bij het BBL het een en ander bij kijken. Wij hebben door onze kennis hiervan op het gebied van regelgeving al veel kosten weten te besparen bij verbouw projecten.

Voor Architectenbureaus en Bouwadviesbureaus verzorgen wij vuurlastberekeningen, adviezen regelgeving brandveiligheid, berekeningen doorstroom- en opvangcapaciteit en bouwplantoetsing. Op deze wijze kunt u uw opdrachtgever een compleet aanbod bieden via één aanspreekpunt.

Voor Architectenbureaus en Bouwadviesbureaus verzorgen wij vuurbelastingsberekeningen, adviezen regelgeving brandveiligheid, berekeningen doorstroom- en opvangcapaciteit en bouwplanbeoordeling. Op deze wijze kunt u uw opdrachtgever een compleet aanbod bieden via één aanspreekpunt.

WILT U MEER WETEN OF PERSOONLIJK CONTACT?    


CONTACT

Teisterbantstraat 17
4012 EE Kerk-Avezaath 

info@bpcconsultancy.nl
0344 - 769096