BOUWPLAN BEOORDELEN EN TOETSEN

Het beoordelen van uw bouwplan kunnen wij separaat verzorgen maar ook als onderdeel van een compleet brandveiligheidsplan. Leidraad vormt de huidige wet- en regelgeving. Bij de beoordeling van het bouwplan wordt een afweging gemaakt tussen de wensen van de opdrachtgever en de eisen uit het BBL, lokale beleidsregels, voorwaarden verzekeraar, e.d.
Tevens is er overleg met opdrachtgever en het bevoegd gezag. Dankzij hun jarenlange ervaring en goede contacten weten onze consultants precies welke afwegingen de brandweer en/of bevoegd gezag maakt. Met andere woorden: de consultants van BPC spreken de taal van de brandweer en vormen zo de perfecte intermediaire partij.

Als u meer wilt weten, neemt u dan contact met ons op. Wij informeren u graag vrijblijvend.

BRANDVEILIGHEIDSPLAN

Een door ons opgesteld overzichtelijk en sluitend Brandveiligheidsplan is een waardevolle toevoeging bij uw aanvraag bouwvergunning. De kans op goedkeuring van uw aanvraag is hiermee aanzienlijk groter. Ook zal het bevoegd gezag niet meer om aanvullende berekeningen e.d. vragen, aangezien de uitgangspunten en het vereiste papierwerk al in een eerder stadium door ons met hen zijn afgestemd.

WILT U MEER WETEN OF PERSOONLIJK CONTACT?    


CONTACT

Teisterbantstraat 17
4012 EE Kerk-Avezaath 

info@bpcconsultancy.nl
0344 - 769096